algo de nubes
  • Màx: 16.3°
  • Mín: 7.61°
16°

L'Ajuntament de Ses Salines inaugura la nova Escoleta Municipal i dona resposta a una reivindicació històrica dels veïnats

L'Ajuntament de Ses Salines inaugurà divendres horabaixa les instal·lacions de la nova Escoleta Municipal de Ses Salines. «Una realitat que dona resposta, després de molts d'anys, a una reivindicació històrica dels veïnats del poble», ha manifestat el batle Juan Rodríguez.

El Consistori saliner ha invertit un total de 300.000 euros per a la construcció de la nova infraestructura educativa destinada als infants de 2 a 3 anys. L'escoleta de Ses Salines havia estat, fins ara, una guarderia. Ara, amb el nou centre i unes noves instal·lacions «així com toca», l'Ajuntament està en disposició que el nou centre pugui entrar a formar part de la Xarxa d'Escoletes Públiques de les Balears.

La nova Escoleta Municipal consta d'un ampli pati per a jugar i tres aules: una aula de 0 a 1, una aula d'1 a 2 anys i una tercera aula de 2 a 3 anys. També disposa d'un espai per a la direcció i una sala polivalent que farà les funcions també de menjador.

Així mateix, es preveu que els infants comencin a assistir al nou centre a partir de la pròxima setmana. Mentrestant, es fan les gestions per tal que el Govern atorgui l'entrada de la nova escoleta a la Xarxa d'Escoletes Públiques de les Balears i, una vegada això sigui efectiu, es traurà la seva gestió a licitació pública.

Gratuïtat 2-3 anys

D'altra banda, durant la inauguració de la nova Escoleta Municipal, Rodríguez ha anunciat que durant el pròxim ple municipal es derogarà l'actual ordenança de pagament del servei d'escoleta i serà l'Ajuntament qui assumeixi la despesa de l'educació de 2 a 3 anys per als infants de Ses Salines.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.