nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Calvià recorda les dones i els infants assassinats per violència masclista

Aquest dimarts migdia, a les escales de l'Ajuntament de Calvià, s'ha celebrat l'acte en record de les dones assassinades per violència masclista. En aquest esdeveniment, que la institució organitza de manera periòdica, s'han recordat els noms de totes les dones i també dels infants víctimes de violència vicària.

Nati Francés, tinenta de batle d'Igualtat, ha iniciat els parlaments amb un discurs on ha demanat a tota la població «deixar de normalitzar la cosificació de la dona de veres, deixar de banalitzar la violència sexual a través de la música, de l'humor, no mirar cap a un altre costat, escoltar les víctimes i els seus fills i filles, i el més important: educar des del feminisme».

Maria Duran, directora de l'IbDona, ha donat les gràcies a la població de Calvià per reivindicar el dret de les dones a viure sense violència masclista. «Jo també vull fer una crida als homes de bona voluntat: ha arribat el moment de dir prou, i dir prou vol dir aturar aquell, no ironitzar aquell que ha maltractat la dona...»

Per acabar, Alfonso Rodríguez Badal, batle de Calvià, ha tancat l'acte afegint que «el masclisme no és la condició de l'home, el masclisme és la condició del masclista i els homes hem de rebel·lar-nos de manera activa contra aquells que creuen que la dona és propietat seva».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.