muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Primeres passes per fer arribar aigua potable a Son Servera, Sant Llorenç i Cala Millor

L’Agència Balear de l’Aigua ha aprovat aquest dijous iniciar el procediment per fer arribar aigua potable a diversos municipis del llevant de Mallorca. L’actuació s’inclou en una planificació global de millora de l'abastament d'aigua potable dividida en diferents fases, entre les quals s’inclou la prolongació de la xarxa en alta des de Manacor fins al nucli de Cala Millor, passant per Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera.

Aquesta infraestructura permetrà als ajuntaments disposar d’aigua de la xarxa en alta durant tot l’any i reduir l’ús de l’aigua dels aqüífers a l’hivern per aprofitar aquest recurs per a l’estiu, època en la qual es produeix un augment considerable de la demanda. D’aquesta manera, es facilitarà la recuperació dels aqüífers sobreexplotats amb una gestió més eficient del recurs.

Actualment, es troben en la fase final d’execució les obres del tram Maria de la Salut-Petra i la redacció del projecte executiu de les obres del tram Petra-Manacor. S’han donat les primeres passes, també, per a licitar la redacció del projecte del tram que ha d’unir Manacor amb la costa sud-est de l’illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
L'aigua hauria de ser un element determinant per a limitar el creixement a la capacitat de recarrega dels aqüífers. Sense límits no hi ha futur i cal posar seny en l'abús del consum d’aigua. Abans de portar aigua de un extrem a un altre de l’Illa, cal assegurar que no se'n farà un mal ús. No potser que s'omplin piscines privades, es rentin cotxes o es reguin els camps de gespa amb les aigües públiques que son de tota la ciutadania.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente