algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

Aprovada la moció per declarar BIC la Granja d'Esporles

206907

L’Ajuntament d'Esporles aprovà dijous passat per unanimitat una moció del PAS-MÉS per Esporles, que instava el consistori a sol·licitar la declaració de Bé d’Interès Cultural (BIC) de les cases de Sa Granja d'Esporles i del conjunt d'elements del seu entorn.

Una vegada aprovada la moció, l’Ajuntament serà qui sol·liciti al Consell de Mallorca l'inici del tràmit perquè la Granja sigui declarada Bé d’Interés Cultural. Seguint el procediment pertinent, la corporació local elaborarà la memòria i l’informe en què es justifiquin els motius de la sol·licitud de declaració dels elements com a bens d'interès cultural. El Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, autoritat competent per a tramitar la sol·licitud i eventualment aprovar la declaració, s’hi ha mostrat manifestament favorable.

La moció fou impulsada per Josep Ferran, candidat a la batlia d'Esporles, i per Maria Ramon, responsable de l'agrupació i batlessa del consistori, amb el doble objectiu d’obtenir un dret de compra davant una futura venda i d’incrementar el nivell de protecció ja existent. Ambdós responsables de la moció han manifestat la seva satisfacció perquè la iniciativa s'hagi aprovat per unanimitat, amb el vot favorable de tots els regidors de l'ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
A veure si serà veritat. Enhorabona.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente