algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

Calvià organitza les VI Jornades sobre prostitució

204863

L’Ajuntament de Calvià, a través del Servei d’Igualtat, organitza la sisena edició de les Jornades sobre prostitució que tendran lloc els dies 6 i 7 d’octubre, al Casal de Peguera.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la presidenta del Govern, Francina Armengol, inauguraran, a les 9.30 h, les jornades que enguany tractaran sobre La banalització del trauma: del mite de la puta feliç a l’eufemisme de la treballadora sexual.

La conferència inaugural anirà a càrrec de l’artista visual i experta en comunicació Yolanda Domínguez, que dissertarà sobre La normalització de la violència a la cultura visual.

A continuació, la musicòloga i consultora de gènere Laura Viñuela pronunciarà la conferència Fotuda i radiant: la romantització de la puta a la música popular. Tot seguit, el doctor en Sociologia i Filosofia, Lluís Ballester, i la cap del Servei d’Igualtat de l’Ajuntament, Sandra Sedano, presentaran l’Estudi de l’Impacte de les xarxes socials. Anàlisi del discurs i del seu impacte social en les relacions interpersonals d’adolescents i joves de Calvià. La jornada de dijous finalitzarà amb la taula rodona Banalització de la prostitució a les xarxes socials, que comptarà amb la participació de la fotògrafa, model i actriu Ayme Roman, i les periodistes Marina Amores i Aina Ramis, i que serà moderada per la comunicadora i activista feminista Begoña Vera Gaunche.

El divendres començarà a les 10.30 h amb la conferència Onlyfans, sugardaddies i tracta de persones: què hi ha de nou en la indústria del sexe?, a càrrec de l’escriptora i periodista Kajsa Ekis Ekman. La jornada continuarà amb la periodista experta amb els drets humans de la dona Ana Bernal Triviño que parlarà sobre Mites i fal·làcies de la prostitució als mitjans de comunicació.

Towanda Rebels, Educando Proteges i Dale una Vuelta participaran en l’espai Bones pràctiques per lluitar contra la indústria de l’explotació sexual.

Les VI Jornades sobre Prostitució finalitzaran amb la cloenda a càrrec de la tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés.

Les jornades s’emetran en directe pel canal de Youtube i la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.