cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Calvià implanta un sistema de reciclatge de devolució i recompensa solidari en tot el municipi

L'Ajuntament de Calvià ha implantat en tot el municipi, en col·laboració amb Ecoembes, el sistema de reciclatge de devolució i recompensa (SDR) perquè els veïns que dipositin en els contenidors llaunes i botelles de plàstic de begudes obtenguin recompenses com punts que podran donar a l'Associació contra el Càncer o 'Sonrisa Médica'.

Segons ha informat el Consistori, Calvià serà el primer municipi de Mallorca en apostar per aquest sistema de reciclatge que premia a la població i fomenta la circularitat.

Els més de 51.000 veïnats de Calvià podran reciclar les llaunes i botelles de plàstic de begudes en els més de 480 contenidors grocs -als quals se'ls ha incorporat la tecnologia- i en el sistema porta a porta.

El tinent de batle i president de l'empresa pública Calvià 2000, Marcos Pecos, ha destacat l'aposta per la sostenibilitat obliga a continuar innovant i incentivant a la ciutadania per mantenir i millorar l'entorn.

Per utilitzar el sistema, els veïnats hauran de descarregar-se una aplicació en la qual hauran d'escanejar l'envàs abans de dipositar-lo en el contenidor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.