cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Manuel Barceló Acerola, Arenaler de l'Any

201627

L'Ajuntament de Llucmajor va fer entrega a Manuel Barceló Arceola del Premi Arenaler de l'Any, juntament amb els finalistes. Aquest premi tenia com a objectiu premiar aquella persona que hagués destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s'Arenal.

La cerimònia del Premi Arenaler de l'Any es va celebrar dimecres, 6 de juliol, al Parc Joan Ferre de s'Arenal, aquest acte estava dins la programació de les festes de Sant Cristòfol de s'Arenal.

Manuel Barceló Acerola és el propietari del restaurant Las Sirenas de s'Arenal; ha col·laborat durant anys de manera altruista i desinteressada en la donació d'aliments i la seva posterior elaboració, infraestructura i coordinació, perquè totes les famílies necessitades del terme de Llucmajor poguessin gaudir d'unes festes de Nadal dignes en companyia dels seus familiars. «La seva solidaritat és el que el distingeix i el fa mereixedor d'un premi tan valorat en el nostre municipi, i especialment a s'Arenal», expliquen.

Aquesta elecció va ser mitjançant votació popular que es podia realitzar presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de s'Arenal, a la web de Participació Ciutadana o a la web de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, els residents de s'Arenal de Palma.
Entre els candidats estaven els veïnats Antonio Ojeda Bonet, Teresa Samson, Francisco Ignacio Meri Rondón i Maria Antònia Ferrer Perelló.

Antonio Ojeda Bonet és un membre important del moviment veïnal. Ojeda és membre actiu d'Amics de s'Arenal; ha dissenyat la major part de l'escenari de Halloween i de les peces per a la visita del Pare Noel a s'Arenal, i a més és un lluitador contra el turisme incívic.

Teresa Samsom va venir a viure a s'Arenal amb 16 anys i ha estat una dona molt treballadora i participativa en les festes i la vida quotidiana d'aquesta població. Sempre alegre, és una persona estimada tant pels veïns com pels turistes, que la coneixen per la seva simpatia.

Francisco Ignacio Meri Rondón i Maria Antònia Ferrer Perelló, per la seva labor i els treballs de voluntariat amb els Scouts Myotaurus de s'Arenal. Junts, amb un gran equip de voluntaris, ajuden molt els joves perquè agafin el camí correcte. Qualsevol dissabte els pots trobar amb els nins i joves, i també en les diverses activitats i acampades que es realitzen.

Les candidatures es varen poder presentar en nom propi o d'un tercer. Qualsevol persona podia presentar una o més candidatures al premi, aportant el nom del candidat i la documentació justificativa de la candidatura. Els candidats havien de ser majors d'edat i estar estretament vinculats a s'Arenal per la seva tasca, la seva trajectòria o els mèrits personals o professionals. Quedaven exclosos de l'elecció aquells que havien rebut aquest reconeixement en anys anteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.