muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
13°

Arriben les V Jornades d’Estudis Locals de Santanyí

Les Jornades d’Estudis Locals de Santanyí arriben a la seva cinquena edició amb una gran expectació després de l’èxit de la darrera edició celebrada, tot i la pandèmia, l’any 2020.

L’objectiu d’aquestes jornades és fomentar el coneixement i la difusió dels diferents aspectes socials i culturals del terme municipal de Santanyí. Per això, s’anima investigadors, professionals, estudiants i persones interessades en la temàtica local a participar-hi, sigui com a ponents o com a assistents. L’únic requisit és que els temes d’investigació estiguin emmarcats en el municipi de Santanyí.

A la darrera edició de les Jornades d’Estudis Locals, celebrada al Centre Cívic de Santanyí, es varen presentar diferents comunicacions que varen ser recollides en una publicació. L’associació cultural LAUSA, juntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí i l’Institut d’Estudis Baleàrics, són els impulsors d’aquestes jornades, on es tracten temes tan variats com arqueologia, literatura, geologia, música, religió, contraban, meteorologia o agricultura.

El programa de l’edició d’enguany començarà el divendres 11 de novembre al Centre Cívic de Cala d’Or, i continuarà durant la jornada del dissabte 12. La regidora de cultura, Ricarda Vicens, espera que les jornades siguin tot un èxit: «Hem d’agrair com sempre a l’associació cultural LAUSA la seva implicació perquè les Jornades d’Estudis Locals de Santanyí tirin endavant. Desitj que enguany repetirem l’èxit d’edicions anteriors, i superar el nombre d’assistents i de comunicacions presentades. És una gran satisfacció veure com el nostre municipi atreu tants d’experts en diferents camps d’estudi, per compartir coneixements».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.