muy nuboso
  • Màx: 17.32°
  • Mín: 11.35°
17°

Toni Mir, sobre el suport d'El Pi a la moció de censura: «Volien un govern de dretes a qualsevol preu»

El fins ara batle d'Andratx, Toni Mir, ha declarat que «amb el suport d'El Pi al Partit Popular" en la moció de censura «queda demostrat que el problema no era» ell, sinó «que volien un govern de dretes a qualsevol preu».

Així ho ha expressat Mir després de prosperar la moció de censura de PP, El Pi i Ciutadans contra ell, argumentant que el municipi necessitava un «canvi que reconduís la gestió municipal i tornés l'estabilitat al Consistori».

L'Agrupació Socialista d'Andratx ha mostrat el seu suport al president del PSIB-PSOE Andratx i al fins ara batle del municipi durant el ple extraordinari on s'ha debatut la moció de censura.

Mir ha exposat que «és sorprenent que torni a governar un partit amb una història recent d'immoralitat i indecència política i que tants recursos i milions d'euros ha costat durant aquesta legislatura, on s'ha hagut de fer front a indemnitzacions judicials greus i irresponsabilitats polítiques urbanístiques que estan pagant tots els andritxols».

Mir ha incidit en què «s'ha presentat una moció de censura amb arguments tan dèbils sols motivada per conductes personals, opinions i comportaments», i ha afegit que «els andritxols tenen dret a saber els vertaders motius que s'amaguen darrere d'aquesta iniciativa de canviar el govern municipal».

Per la seva banda, el secretari general i regidor del PSIB PSOE d'Andratx, Toni Bordoy, ha declarat que «no es pot rompre un pacte a 10 mesos de les eleccions canviant l'equip de govern, amb tot el que implica, i que precisament l'únic que pot fer és desestabilitzar tot el treball que s'ha fet fins ara».

«Des de l'Agrupació socialista sempre prioritzarem Andratx, i mirarem pel nostre municipi en tot moment perquè nosaltres sí que estimam aquest municipi», ha expressat Bordoy, qui també ha reiterat públicament el seu suport a Mir perquè «tot i el renou i tota la campanya mediàtica que ha tengut en contra seva, sempre ha estat honest amb els ciutadans i s'ha preocupat pel seu poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Partits de país, fa dervers d'un any
Parlar de "partits de país" és ridícul. Semprem sempre, sempre acsba per prevalèixer l'únic eix real, l'eix esquerra-dreta.
Valoració:1menosmas
Per Costafreda, fa dervers d'un any
Un Pi que està esdevenint un matoll.
Valoració:2menosmas
Per Sobres calents, fa dervers d'un any
Els del PI es venen com si res….! 2000 xavos per ells son més importants q qualsevol decència !
Valoració:3menosmas
Per De País, fa dervers d'un any
Després hi ha gent que parla de partits de país.
Valoració:4menosmas
Per Quin oi de gent, fa dervers d'un any
Qualque corruptela deveen dur entre mans.
Però el Pi no se mereix ni aigua per beure, amb totes les marranades que fa.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente