algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

MÉS per Campos diu que les declaracions de la batlessa «ens fan empegueir» i demana que es posi a treballar en la neteja de la platja

MÉS per Campos ha contestat amb un comunicat a la batlessa de Campos, Xisca Porquer (PP), després de les seves declaracionsa la SER Mallorca en les quals afirmava que ella i el seu equip de govern voldrien eliminar el parc natural d'Es Trenc-Salborar de Campos.

En la nota informativa, MÉS per Campos assegura que la creació del parc natural «és una d'aquelles notícies que van alegrar a tots. Perquè és obligació de otts la protecció del territori, la protecció de les nostres platges i de la nostra terra per a les futures generacions».

A més, també han volgut advertir a la batlessa que «no parli en nom dels campaners i campaneres», i han recordat que «molts de nosaltres hem lluitat per protegir de l'especulació i la urbanització de Ses Covetes que el seu partit va aprovar. Molts hem lluitat anys per protegir la platja i el sistema dunar».

«Les seves declaracions d'avui ens fan empegueir», assegura el comunicat que acaba demanant a Porquer que «es posi a treballar en la neteja de la platja, en la gestió del pàrquing de Sa Barralina que tenen mig abandonat i que deixi de fer piulades i coordini a la Policia Local per tal que impedeixi la venda ambulant a la platja d'Es Trenc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Molt bé, batlessa, fa dervers d'un any
Era ben hora que algú digués les coses pel seu nom. Fer un “parcs natural” dins propietats privades i que paguin la seva gestió els contribuents drl municipi on està ubicat és un insult en tota regla. Que el mantinguin els polítics que han creat el problema, que només serveixen per lladrar i cobrar de la conselleria.
Valoració:0menosmas
Per Una llàstima, fa dervers d'un any
No sé perque en hi ha que s'escandalitzen., si el PP sempre ha sigut així i no canviarà mai i els que votaren a la senyora Porquer, ja sabien el que votaven.
Làstima que Es Trenc sigui patrimoni natural representatiu de tota Mallorca, perque si fos una plaça, un mercat, un edifici emblemàtic o un carrer del poble, se mereixerien que ningú els donàs una ma, per haver votat a una candidata sense currículum i d'un partit que es estructuralment corrupte i d'extrema dreta.
És que en hi ha que no saben espolsar de damunt tota la ronya que va dur la dictadura de Franco. malgrat facin gairebe cinquanta anys,que el dictador se va morir. Però com que en hi ha tants, el seu fanatisme perjudica a tothom.
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
I tant que ens fan empagueir. Aquesta batlessa és una botiguera, un mal politic, que vol fer malbé el nostre patrimoni. Deu trobar que tenir un parc natural no és negoci. Batlessa Porquer, so faci mirar.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente