cielo claro
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 13.55°
14°

La concentració antifeixista en contra de Vox a Inca ja té ubicació i horari

La concentració antifeixista d'Inca convocada ahir per protestar en contra de la decisió del batle d'ínca, Virgilio Moreno, de cedir l'escola pública Miquel Duran i Saurina al partit d'extrema dreta Vox perquè celebrin el Dia de la Familia el pròxim 14 de maig ja té confirmada la seva ubicació.

La delegació del govern ha notificat la millor ubicació per motius de seguretat per fer la concentració de dissabte a les 13.30 hores. La ubicació serà a la cantonada del carrer Mateu Pujades amb el carrer Tomir.

La iniciativa ha sorgit a través de les xarxes socials a causa de la indignació dels veïns tot i que l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes (AMIPA) del centre ja va intentar revocar l'autorització del batle, però no ho aconseguí.

El col·legi públic va llançar aquest dimarts el següent comunicat: «La Comunitat Educativa del CEIP Miquel Duran i Saurina, vol expressar el seu malestar per la inclusió del nom de l'escola en la publicitat d'una jornada familiar d'un partit polític, la qual, per la forma en què està redactada, pot generar confusió. Amb aquesta nota informativa, volem fer constar que aquest centre educatiu es desvincula per complet dels actes de qualsevol organització, que se celebrin a la nostra escola, ja que en tractar-se d'un espai públic, pot ser emprat, en horari no lectiu, per aquelles entitats autoritzades per l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Ni una passa enrere, jo no hi puc venir però el cor i la il-lusió i el sentiment estarà en vosaltres.
!Visca la lluita antifeixista !
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente