algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La Mancomunitat del Pla organitza trobades per visibilitzar les empreses de la zona i que hi hagi més sinergies entre elles

El Departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat del Pla de Mallorca ha impulsat una sèrie de trobades de networking en la comarca amb l'objectiu de millorar la xarxa de contactes, augmentar la visibilitat, establir vincles amb altres professionals i crear sinergies entre empreses i oportunitats a curt, mitjà i llarg termini.

Segons han detallat en una nota de premsa, aquesta iniciativa s'emmarca en la línia estratègica de suport al teixit empresarial en el Pla Estratègic d'Ocupació Local, aprovat en el ple de la Mancomunitat i validat pel Servei d'Ocupació de les Balears (SOIB) en el marc de les iniciatives al desenvolupament local.

La primera trobada es va celebrar el passat dijous a Petra amb la presència de més de 15 participants i baix el lema 'Pla de Mallorca, terra d'oportunitats'. En ella, la presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pascual, va assenyalar que «el teixit productiu del Pla de Mallorca es troba molt diversificat», el que implica «un gran potencial que necessita visibilitat».

Aviat es farà una jornada dedicada a la promoció de l'economia social i una altra dirigida a l'economia verda. També es preveu un projecte per donar visibilitat a empreses d'èxit ubicades en la comarca i l'organització d'una fira de treball en el Pla de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.