algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

L'Hospital de Manacor compleix 25 anys «gràcies a la mobilització popular de la comarca del Llevant»

L’Ajuntament de Manacor ha felicitat aquest dijous els treballadors de l’Hospital de Manacor amb motiu de la seva posada en funcionament, el 28 d’abril de 1997, després d’anys de reivindicacions.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, agraeix a la gerent, Catalina Vadell, i a tot el personal que hi ha fet feina al llarg d’aquests anys el seu «compromís amb el servei públic». «El 25è aniversari arriba després de dos anys d’un intens desgast en què l’Hospital de Manacor ha estat a l’alçada de les circumstàncies oferint el millor que té: la dedicació, constància i professionalitat dels seus treballadors i treballadores. L’actiu més important que té l’Hospital de Manacor és la gent que hi fa feina», ha afegit Oliver.

«L’Hospital de Manacor és possible avui gràcies a la mobilització popular de la comarca del Llevant, que n’exigí la construcció durant els anys 90 per a donar un servei imprescindible per als municipis que en formen part. L’Hospital de Manacor obrí les seves portes dia 28 d’abril de 1997 per donar servei a una població estimada de 108.500 persones que avui s’ha incrementat en una xifra estimada de prop de 140.000 persones», han explicat.

Aquest aniversari arriba a les portes de l’inici d’una ampliació «més que necessària que esperam que comenci aviat», ha conclòs el batle de Manacor, en referència a les obres d’ampliació de l’Hospital, que la Conselleria de Salut ja ha adjudicat per 76,2 milions d’euros i que doblaran la superfície actual per a adaptar el centre a les necessitats derivades de l’increment poblacional i de millora del servei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.