algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 8.69°
17°

Un centenar de treballadors públics de l'Ajuntament de Pollença es concentren per protestar per la seva situació laboral

Un centenar de treballadors públics de l'Ajuntament de Pollença es concentraren aquest dijous per protestar per la seva situació laboral, segons ha informat el sindicat CCOO Balears.

La concentració va ser a les 19.00 hores i va reunir un centenar de persones davant del ple amb pancartes i cartells amb frases com 'El batle que més cobra, no paga' o 'Equip de govern, tots sou culpables'.

Amb el ple ja començat, funcionaris i personal laboral entraren en silenci a la sala de plens amb aquestes pancartes davant l'equip de govern i els partits de l'oposició.

Amb el lema 'Els acords es respecten, no s'impugnen', els treballadors reclamen l'abonament de la part del seu sou «retengut» per l'Ajuntament de l'any 2021 i del 2022. També demanen permetre que el personal interí pugui exercir el seu dret a la incorporació de la carrera professional horitzontal i «posar fi a la discriminació d'aquest, de mala fe, i en contra de la jurisprudència que avala les seves peticions i de manera retroactiva».

A més, lamenten «la discriminació masclista en l'Ajuntament», assegurant que es «retalli el sou a les empleades, pel simple fet d'estar de llicència de maternitat». «Basta de mala fe política i d'atacs als drets dels treballadors», conclouen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.