cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
33°

Protecció del Medi Ambient: Calvià viu la segona jornada de neteja de l'àrea biològica de Magaluf

El servei de Medi Ambient i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Calvià, amb la col·laboració de voluntariat de Creu Roja, d'una brigada d'Estel de Llevant (procedent de l'Impost de Turisme Sostenible) i del Servei de Protecció d'Espècies, de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, han dut a terme aquest mes de novembre una segona jornada de neteja de l'Àrea Biològica Crítica (ABC) de la Marina de Magaluf.

En total s'han recollit 230 kg de residus, que foren retirats i pesats per l'empresa pública municipal Calvià 2000:

-Vidre: 70 Kg
-Envasos: 25 Kg
-Rebuig: 90 Kg
-Voluminosos: 45 Kg

El regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Rafel Sedano, el regidor de la zona de Magaluf, Marc López, i el director general de Medi Ambient, Transició Ecològica i Desenvolupament Sostenible de l'Ajuntament de Calvià, José Francisco Giménez, varen agrair als voluntaris i voluntàries la seva feina, que va possibilitar que s'omplissin 3 contenidors d'envasos, 2 contenidors de vidre i un contenidor gros de rebuig.

Rafel Sedano ha destacat la importància d'aquesta iniciativa que cerca, no només la neteja en si d'un indret amb un nivell de protecció, sinó la importància que això té respecte a la biodiversitat de l'entorn.

Aquesta actuació s'emmarca dins de la Setmana Europea de la Reducció dels Residus, i té com a objectiu netejar aquesta zona d'especial interès biològic del municipi de Calvià i sensibilitzar la població en temes de protecció del medi ambient en relació amb el problema dels residus.

La campanya europea de Reducció dels Residus 2021 és una acció comuna a tot el continent per sensibilitzar sobre la reducció dels residus i els problemes que aquests generen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.