algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Presó provisional per al jove acusat de violació a l'estació de ferrocarril de Sineu

11-11-2021 Sucesos.- Prisión provisional para el joven detenido por una violación a punta de cuchillo en Mallorca. El Juzgado de Instrucción número 1 de Inca en funciones de guardia ha dictado prisión provisional comunicada y sin fianza para el joven de 24 años, investigado por numerosos casos de acoso sexual, detenido ahora por una presunta violación a punta de cuchillo. POLITICA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS GUARDIA CIVIL | GUARDIA CIVIL

El Jutjat d'Instrucció número 1 d'Inca en funcions de guàrdia ha dictat presó provisional per al jove de 24 anys detingut aquest dijous 11 de novembre, segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB). El pressumpte violador ja havia estat investigat per nombrosos casos d'assetjament sexual i, finalment, ha passat a disposició judicial aquest divendres.

Els fets pel qual ara la Guàrdia Civil l'ha detingut succeïren durant la matinada del 31 d'octubre a l'estació de ferrocarril de Sineu. Durant la investigació policial, han aparegut altres denúncies per delictes d'índole sexual. Com que els investigadors sabien que el jove es trobava ingressat a l'Àrea de Psiquiatria de l'Hospital Comarcal d'Inca, han reunit les proves pertinents fins que ha estat donat d'alta mèdica aquest dijous, quan procediren a la seva detenció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.