lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Porreres tria la senyera amb l'escut com a bandera oficial del municipi

187539

L'Ajuntament de Porreres ha obert un procés participatiu perquè els porrerencs poguessin triar quina bandera volen que representi el municipi. La votació es va dur a terme durant la setmana del 9 al 15 d'agost en el marc de les festes de Sant Roc.

En la votació, els veïnats podien triar entre dues propostes de bandera elaborades per l'historiador Jordi Prunés. Per una banda, podien escollir la bandera heràldica, que presenta la conversió clàssica de l'escut d'armes a bandera. La proposta de disseny heràldic consisteix en un drap blanc sobre el qual s'hi llueix el fasser de palmes verdes sobre terra, flanquejat per dos passers negres. Per altra banda, podien votar la bandera com a suport de l'escut. La proposta presenta que l'escut d'armes de Porreres es disposi sobre una senyera quadribarrada.

Segons ha explicat l'Ajuntament, s'han emès un total de 799 vots, dels quals 50 no es consideren vàlids per duplicitat, no estar empadronats o per votació fora de termini. Per tant, el total de vots vàlids, 749, es reparteixen així: bandera heràldica: 357 i bandera com a suport de l'escut: 392. Per tant, la bandera oficial de Porreres és la senyera amb l'escut del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Molt bé per la gent de Porreres

Valoració:6menosmas
Per Solleric, fa mes de 2 anys

Enhorabona als aragonesos...

Valoració:-10menosmas
Per Miquel Ripoll, fa mes de 2 anys

Enhorabona i Visca Porreres

Valoració:27menosmas
Per Enhorabona, fa mes de 2 anys

Enhorabona als porrerencs i les porrerenques. El seny i el coneixement de la nostra Història i de la nostra cultura, ha impedit que la ignorància de certa gent vinguda de fora amb molta comandera s'imposàs.

Valoració:25menosmas
Per ¿, fa mes de 2 anys

¿I aquest poble encara està amb aquestes?

Valoració:-18menosmas
Per escorpí, fa mes de 2 anys

Enhorabona i moltes felicitats, Porreres!

Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente