algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Inca promou visites guiades per a donar a conèixer els camins rurals del municipi

L’Ajuntament d’Inca posa en marxa un cicle de visites guiades pels camins rurals del municipi. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és impulsar el concurs fotogràfic del Calendari Medi Ambient 2022 i, alhora, donar a conèixer l’entorn natural del municipi.

«Aquesta iniciativa neix amb la finalitat de promoure l’estima per la natura i els paisatges naturals d’Inca, especialment els camins rurals, els quals són desconeguts per a molts d’inquers i inqueres», explica el regidor de Medi Ambient, Biel Frontera.

Així doncs, la primera visita es durà a terme dijous 19 d’agost a les 18.30 hores i es farà un recorregut pel camí Vell de Lluc, camí de Son Paparra i sa Pota del Rei. La setmana següent es realitzarà una nova sortida pel camí Vell de Biniamar. Després, durant els mesos de setembre i octubre, estan programats altres 4 recorreguts per s’Enllaç, el camí Vell de Muro, camí de Tiraset, camí de Son Fiol, camí del Rasquell, camí Vell de Llubí, camí Vell de Pollença i camí Vell d'Alcúdia.

Durant cada visita, l’Ajuntament d’Inca comptarà amb el suport d’un grup de col·laboradores que contribuiran a donar conèixer els diferents punts d'interès dels camins rurals. Així doncs, la finalitat és promoure aquests espais naturals des de perspectives molt diverses i promoure el coneixement de la seva història, geografia, flora i fauna, així com moltes altres curiositats específiques de cada lloc.

A més, assistiran a les visites experts en fotografia que donaran als assistents algunes claus de com realitzar instantànies dels racons més destacats de cada camí rural. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Inca vol impulsar també el concurs fotogràfic del Calendari de Medi Ambient 2022, la temàtica del qual enguany és «Camins d'Inca, el pas de les estacions i el valor social i mediambiental d'aquests indrets del nostre municipi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.