nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Les festes patronals d'Inca «ompliran de música, alegria i color» el municipi

Cap de juliol és sinònim de dies de festa a Inca, coincidint amb l'onomàstica de Sant Abdon i Sant Senén, patrons d'Inca, el pròxim divendres 30.

Per això, l'àrea d'Esports, Festes i Fires d'aquest municipi, ha organitzat, un any més, un extens i variat programa de festes. Tot un ventall d'activitats lúdiques, culturals i esportives per pal·liar les altes temperatures estiuenques, a més de contrarestar, una mica, la situació preocupant en l'àmbit sanitari, social i econòmic que es pateix a conseqüència de la Covid-19.

Per segon any consecutiu, les persones encarregades d'organitzar totes les festes d'Inca, han tingut més feina de l'habitual per adaptar els esdeveniments amb la normativa vigent. Malgrat tot, el resultat és digne d'elogi.

Des del dimecres 21 fins al dissabte 31 de juliol, els inquers i les inqueres, gaudiran d'un grapat d'activitats cada dia. Concerts i actuacions musicals de distintes modalitats; ballades populars i regionals; espectacles; mostres; teatre; cinema; mercadet artesanal; curses... ompliran de música, alegria i color a la localitat mallorquina del cor de l'illa.

Cal inscripció prèvia per assistir a qualsevol esdeveniment del programa de festes, i així evitar les aglomeracions de persones a aquests.

Per veure el programa complet cliqueu sobre el següent enllaç:

https://incaciutat.com/festes-dinca-2021

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.