muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín:

'És petit, però pesa', la història d'Es Llombards en còmic

183321

L'Ajuntament de Santanyí ha presentat aquest diumenge 'És petit, però pesa', el còmic que narra la història d'Es Llombards.

Segons ha informat l'Ajuntament de Santanyí 'És petit, però pesa', impulsat per Consistori i format per textos de Joan Nadal i els dibuixos de Llorenç Garrit, és el primer número d'una col·lecció de còmics que narra la història del poble d'Es Llombards.

Els autors han avançat que com a mínim hi haurà material per a quatre publicacions i han recordat que aquest primer número ja estava preparat per a ser presentat l'any passat, però a causa de la pandèmia, es va haver de posposar. S'espera, per tant, que aviat es pugui veure el segon número.

En la presentació, tant la batlessa de Santanyí, Maria Pons, com el batle pedani d'Es Llombards, Mateu Nadal, han agraït «la dedicació i l'esforç» dels autors per a posar en marxa aquest projecte.

La narració de 'És petit, però pesa' comença a la prehistòria i segueix els esdeveniments més importants de la història del poble d'una manera senzilla perquè sigui «accessible per als més petits», però també «interessant per als majors».

Aquest còmic també ha estat adaptat al món digital i ja es pot veure al canal de You Tube de l'Ajuntament de Santanyí. Per a posar-li veu s'ha comptat amb la col·laboració de Xavi Mesquida Uribe, veí d'Es Llombards.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.