cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

MÉS per Llucmajor critica que l'Ajuntament hagi negat ajuts, tot i tenir un superàvit de 8,3 milions

MÉS per Llucmajor ha titllat de «vergonyós» el superàvit de 8,3 milions d'euros presentat en la liquidació del pressupost de 2020, en considerar que «l'actual equip de govern ha negat ajudes quan s'ha demostrat que hi havia recursos».

Des de la formació ecosoberanista han assenyalat que «les xifres treuen a la llum que l'any va ser totalment normal quant a la situació financera de l'Ajuntament de Llucmajor».

En aquest sentit, el regidor de MÉS per Llucmajor, Miquel Serra, ha lamentat que «els ciutadans han complert amb les seves obligacions fiscals, mentre que l'Ajuntament no ha complert amb la seva responsabilitat, que no era una altra que dur a terme polítiques valentes i contundents per a ajudar a totes les famílies, empreses, comerços i altres agents afectats per la pandèmia». «Tot el que facin a partir d'ara arriba tard per a moltes famílies i per a moltes empreses que ja han hagut de tancar. No varen saber reaccionar a temps», ha apuntat Serra.

D'acord amb el regidor, els 8,3 milions de superàvit i el romanent de tresoreria de 24,6 milions d'euros «serien d'aplaudir en una situació normal, però en la situació d'extrema necessitat que vivim tenir aquest superàvit és una vergonya». «Especialment greu considerem que el pacte hagi negat de manera reiterada durant aquest últim any les ajudes argumentant una suposada falta de recursos quan la liquidació demostra que no és així», ha destacat.

Així, la formació ecosobiranista ha conclòs que «ha faltat valentia i capacitat de gestionar la situació». «Ens agradaria saber què han fet els regidors durant tots aquests mesos perquè per la gestió que veiem no han tingut ni la il·lusió de gestionar una situació que per a qualsevol polític seria un repte», ha finalitzat Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.