algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.13°
13°

El setmanari Felanitx s'estrena a internet

A principis d'enguany, el setmanari Felanitx és també a internet. El setmanari, que compta amb més de 1.000 subscriptors, és la referència informativa de Felanitx i es pot dir que arriba a totes les cases del municipi.

El Felanitx és ja un informatiu digital (setmanarifelanitx.cat) que ofereix alguns continguts en obert i altres d'accés restringit només per a subscriptors.

El setmanari Felanitx és una publicació periòdica setmanal que de manera ininterrompuda, excepte un breu parèntesi entre abril de 1941 i octubre de 1943, es publica a la ciutat de Felanitx. El primer número es publicà el 3 d'agost de 1935.

Quan Bartomeu Pou, autèntica ànima de la publicació, es va jubilar va fer fer donació gratuïta de la capçalera a l'Obra Cultural Balear, la qual crea l'associació cultural Setmanari de Felanitx, que es fa càrrec de la gestió i l'edició. Sense rompre la línia editorial d'obertura a totes les opinions del poble, el setmanari augmentà el nombre de planes i de col·laboradors, eventuals i estables. També incrementà el nombre de lectors. Es millorà la qualitat de l'edició i augmentà el nombre de lectors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 3 anys

Ostres! Quin disseny de pàgina web més ben fet i fluid. La veritat que dóna gust navegar (mòbil), mira que el meu diari de referència a Mallorca és el dbalears, però s'ha de dir que ja va sent hora de fer una renovació de la interfície així com de les funcionalitats i petits errors: algunes coses estan en castellà (per exemple: "De momento no hay comentarios.", o alguns peus de fotografies), és difícil seguir un fil als comentaris (respostes entre comentaris), l'apartat de "l'apunt" sempre està o molt avall o no es destaca gens de la resta (com a mínim a la versió mòbil), fluïdesa, alguna absència d'informació, etc



PS: Molta sort en aquesta nova etapa al setmanari Felanitx, de moment han començat amb molt bon peu amb aquesta gran web. Sort i encerts.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente