algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

[VÍDEO] MÉS per Campos es planta i no assistirà al ple municipal davant la negativa de la batlessa a fer-lo telemàtic

MÉS per Campos ha decidit no assistir al ple municipal d'aquest mes de gener, davant la negativa de la batlessa a fer-lo telemàtic

Segons els sobiranistes: «no hi ha hagut voluntat política per fer un Ple telemàtic com es fa arreu de l'Estat i a quasi tots els pobles de Mallorca».

MÉS per Campos també assegura que «les autoritats i representats municipals hem de ser els primers a donar exemple. Les autoritats sanitàries ens demanen minimitzar el contacte social i quedar-nos a casa. I sempre que sigui possible, fer teletreball. L'Ajuntament de Campos i els regidors de tots els partits estam acostumats a celebrar reunions online amb les Institucions balears, Consells Escolars, reunions internes de partit, etc.. Malgrat que els hem demanat des de fa tres setmanes un Ple telemàtic com fan a tot arreu, no hi ha hagut voluntat».

La regidora de MÉS per Campos, Anabel Riveras, ha explicat que «el PP de Campos va proposar a la Comissió informativa que, atesa la situació sanitària, el Ple se celebrés sense públic», i afegeix: «nosaltres consideram que el ple s'havia de fer telemàtic i exercim la responsabilitat i posam la salut davant de tot».

«Malauradament, la feinada feta de dues Mocions, setze preguntes i cinc precs no podrà ser exposada al Ple» conclou.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per So-ma, fa mes de 3 anys

Tot el suport, democràcia participativa restringida, no afluixeu.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente