nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La justícia dona la raó a l’Ajuntament d’Artà: Les murades de Sant Salvador són del poble

179801

El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de la Parròquia de la Transfiguració del Senyor d’Artà contra la Sentència de l'Audiència de Palma, de juny de 2018, que va declarar la titularitat municipal de les murades i patis interiors del recinte de Sant Salvador, ha declarat la fermesa d’aquesta sentència i ha condemna la part recurrent al pagament de les costes del procés. La resolució no admet recurs possible.

L'Ajuntament d'Artà ha rebut la notícia amb «molta satisfacció» després d’un procés judicial d’anys.

El 14 de març de 2017, amb Tolo Gili com a batle, l’equip de govern de l’Ajuntament presentà als Jutjats de Manacor un document de demanda d’acció declarativa de domini, sol·licitant que declaràs la nul·litat de la inscripció de les murades i el recinte de Sant Salvador i que es rectificàs en el Registre de la Propietat de Manacor, passant a ser de domini municipal. El Jutjat núm. 5 de Manacor resolgué que les murades i patis eren propietat de l’Església, però el 13 de juny de 2018 l’Audiència de Palma estimà el recurs d’apel·lació de l’Ajuntament i declarà que les murades i patis eren de titularitat municipal.

L’Església dugué el cas al Suprem presentant un escrit d’interposició de recursos extraordinari per infracció processal i de cassació contra la sentència, que ara ha refusat el seu recurs contra la sentència de l’Audiència de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cepillos, fa mes de 3 anys

Para la Iglesia, todo es de ellos. Confían mucho más en las cosas de la tierra que en las del "cielo". Se lo inmatriculan todo a su nombre, y después el I.B.I. que lo pague el pueblo. Pero son muy prestos a reclamar por las telarañas que presentan los cepillos.

Valoració:1menosmas
Per Acabaran tancant les esglésies, fa mes de 3 anys

És que les autoritats ecclessiàstiques no son conscients de que amb aquests fets, units a altres encara més greus, així com a la mania de barrejar Evangeli amb la política de dretes, és el motiu pel qual les esglésies estan buides fins i tot els diumenges a l'hora de Missa?
Llavors dónen la culpa a la gent jova i als seus pares, per no haver los educat en la fe catòlica, però és que els ministres de Déu ens fan una dolentia darrera de l'altra i no ho volen assumir.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente