cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

MÉS per Llucmajor ha lamentat «profundament» que El Pi pacti amb l'extrema dreta i trànsfugues

MÉS per Llucmajor ha lamentat «profundament» que El PI pacti a l'Ajuntament amb persones trànsfugues i partits com Vox i ASI o Cs.

Segons ha informat MÉS per Llucmajor, el regidor del PI Bernadí Vives, qui s'ha incorporat aquest dilluns a l'equip de govern municipal, va ser company de pacte de la pròpia formació ecosoberanista la passada legislatura juntament amb el PSOE, arribant a ser fins i tot batle un any i mig.

En aquest sentit, ha asseverat que pensaven que les bases d'aquell pacte eren «més ferms» i per això, ha insistit, «entristeix que tan aviat s'hagi oblidat de tot el que es va defensar conjuntament» i passi a tenir de companys partits que «no tenen un altre propòsit que l'anihilació de la llengua i cultura pròpies».

Enfront d'aquesta situació, des de MÉS per Llucmajor s'ha advertit que es continuarà treballant des de l'oposició «amb més força que mai pel bé dels residents en tot el terme municipal, amb una oposició de control, constructiva i propositiva».

També, ha conclòs, «més que mai es vetllarà pels drets lingüístics i la pervivència de la cultura pròpia davant els atacs constants i la reculada en l'ús que el català ha sofert a l'Ajuntament de Llucmajor precisament des que va entrar a governar el nou pacte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

MÉS, Podem i PSOE varen arreglar el forat als comptes d'aquest ajutament, que havien fet els de la dreta. al final de la legislaturaja tenien superàvit.
Però se veu bé que a la gent d'aquest poble li agrada que li robin.

Valoració:6menosmas
Per Un dubte, fa mes de 3 anys

Més per Llucmajor no governava, la passada legislatura, amb Podemos i el PSOE? Què va passar? Com és que varen perdre les eleccions?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente