algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

MÉS per Llucmajor celebra que l'Ajuntament hagi aprovat donar ajuts per a fomentar el comerç local

El ple de l'Ajuntament de Llucmajor ha aprovat aquest dimecres per unanimitat una moció de MÉS mitjançant la qual es compromet a donar ajuts per formentar el consum en el comerç local i subvencions als bars i restaurants, per tal de fer front a la crisi socioeconòmica causada per la Covid-19.
En la moció de la formació ecosobiranista es demanava que l'Ajuntament de Llucmajor es comprometés a destinar 800.000 € en vals de consum destinats als ciutadans amb l'objectiu d'incentivar el consum local en un moment econòmic especialment difícil i també 300.000€ per a subvencionar els bars i restaurants del municipi.
Finalment, a petició de l'equip de govern, el partit ha acceptat retirar les al·lusions a quantitats concretes i deixar-ho en mans del departament d'Intervenció qui decidirà en darrer extrem quines quantitats s'hi poden destinar.
En aquest sentit, el regidor de MÉS Miquel Serra, qui ha defensat la moció, ha acceptat les esmenes, però ha demanat que «les quantitats, si no són les que nosaltres demanam, que s'hi acostin molt. Si no poden ser 800.000€ que siguin 600.000, però no menys i si finalment el departament d'Intervenció conclou que hi podem destinar una xifra superior idò benvingut sigui».
«Celebram que aquesta moció s'aprovi perquè pensam que és una mesura real i efectiva i així s'ha demostrat a un municipi com el de Manacor que, com explicam a la moció, té una situació social, econòmica i demogràfica idèntica a Llucmajor», apunta Serra.
Cal recordar que des que començà la pandèmia MÉS per Llucmajor demana a l'Ajuntament que doni ajudes directes i faci accions efectives per a fomentar les petites i mitjanes empreses del municipi. De fet, el passat mes de maig presentàrem 30 propostes per fer front a la crisi de la pandèmia i reclamàvem campanyes i ajudes directes per fomentar el comerç local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.