algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'Ajuntament de Campos posa una bandera espanyola i un tendal de PCR al betlem municipal

Des de la befa fins a la indignació discorren els comentaris sobre el betlem municipal instal·lat per l'Ajuntament de Campos, en el qual hi han plantat una paradeta on hi diu 'PCR' i, també, una ben visible bandera espanyola.

Des dels que ho troben ridícul als que ho troben extemporani i fora de lloc, la majoria de comentaris a les xarxes són negatius i desaproven l'ocurrència dels responsables municipals i, de fet, ja són moltes les peticions de que es retirin ambdues 'aportacions'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I que!!, fa mes de 3 anys

Aquest pedaç nomes serveix per una cosa. Per a torcar-se es cul!!!!!

Valoració:0menosmas
Per PJ Mallorquín, Español y del Real Madrid, fa mes de 3 anys

Leyendo los comentarios, solo veo mucho odio a España, a lo español y a los españoles. Soy Mallorquin y de padres Mallorquines y no me han metido estás fantasias vuestras de un país o paísos que no existen. Solo recordaros que vivís en España y vuestro DNI siempre será Español. Si quereis os lo puedo traducir, en mallorquín, inglés o alemán. Venga hasta luego panda de incultos

Valoració:-7menosmas
Per Prats, fa mes de 3 anys

Tanta bandera, tant d'orgull patrio. Si el bon Jesús nasqués avui al país d'aquesta bandera, no tindria dret a una vivenda digna, ni un treball dels pares i per tapar-se del fred una bandera és molt magra. I vius! que quan arribin els reis no arrambin amb els mínims que tenen. Bon Nadal.

Valoració:5menosmas
Per Escàndol, fa mes de 3 anys

S’ha de ser molt caspòs pudent; carregat de violència i revenja per exhibir tal cosa d’aquesta dimensió pornogràfica...!

Valoració:2menosmas
Per Santiago Abascal, fa mes de 3 anys

Viva España, mallorquines catalanistas,

Valoració:-10menosmas
Per Campaner de 8 llinatges, fa mes de 3 anys

S'ajuntament de Campos s'ha permès es luxe de fer befa amb un tema tan seriós. I per rematar, una bandera espanyola. Ni una cosa ni s'altre tenen sentit en un betlem. Si volen tant de xou, que ho facin a ca seva i deixin als campaners viure en pau i no posar traves a la convivència. Quina vergonya batlessa! Esperam el seu pronunciament.

Valoració:5menosmas
Per Biel, fa mes de 3 anys

Què són de cutres.

Valoració:5menosmas
Per Xurt, fa mes de 3 anys

Aquesta bandera identifica Sant Josep, la verge i Jesus? per això no son renegats? Gracies per aquesta explicació tan patriotera com grollera Pompeu. Sigui com sigui aquest Betlem abanderat i enCOVIat només li manca la cabra de "la legion"

Valoració:9menosmas
Per de asco, fa mes de 3 anys

Los renegados y además sin patria, sois todos vosotros. Renegando, lo único que hacéis es menospreciar a vuestros padres, que, presuntamente lo son y se sienten orgullosos de serlo. Solo el rencor y la mala leche os da para ir viviendo. Sois anti-españoles de pantallita de ordenador. No dais para más. De asco.



Quede claro, que la bandera de España en este lugar, sobra. Cada cosa en su sitio.

Valoració:-13menosmas
Per barrufet, fa mes de 3 anys

-S´ha de ser gili gili......(quina mediocritat de politics que nos governa a vegades)

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente