nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

El fins ara regidor de MÉS per Campos Jaume Adrover abandona el partit però no l'acta de regidor

El fins ara regidor de MÉS per Campos Jaume Adrover ha anunciat que abandona la formació política sense deixar l’acta, per la qual cosa haurà de passar al grup mixt. Adrover ha assegurat que ho fa per «discrepàncies internes i perquè se sent traït per la direcció del partit».

Per la seva banda, la formació local ha titllat de trànsfuga el regidor i ha lamentat «que se’n vagi quan més forta i bona oposició estam fent al rodet del Partit Popular i la seva majoria absoluta». També afirma que «l’executiva de Més per Campos està més unida i cohesionada que mai. Cap, ni un dels membres de l’executiva del partit, ha donat suport al trànsfuga».

Tanmateix, han declarat que seguiran en la mateixa línia de feina que fins ara: «Malgrat tot, aquest grup municipal no ha quedat afectat i seguirà treballant en aquesta oposició ferma i serena com fins ara. Més aviat el contrari, aquest acte de transfuguisme ens serveix per entendre que anam pel bon camí, que molestam i que per tant hem de perseverar i seguir fent feina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 3 anys

Guste o no, las actas son personales, no de los partidos.

Esto se legisló así para dar libertad a las personas, pues en caso contrario serían perros atados a cadenas donde el cacique de turno manejaría las cuerdas del guiñol a su antojo. Como siempre digo. Cambiad la ley, pero dentro de la ley. Y no "por mis pistolas"

Valoració:4menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

I per a quin altra "club", vull dir partit ha fitxat??
No hi ha targeta vermella?
Que pagui la clàusula de rescisió, no? D'altra manera és traïdoria i falsejar els resultats.

Valoració:0menosmas
Per Molt malament, fa mes de 3 anys

No és just que quan un regidor, o un diputat, o un senador abandonen el seu partit, puguin quedar se l'acta de diputat i gaudir del sou i de les prebendes del càrrec, enlloc de ser substituit per un altre del mateix partit.
És una traició sobre tot als votants, perque se vota al partit, ja que la majoria de vegades ni se coneixen als candidats.

Valoració:6menosmas
Per Nofret, fa mes de 3 anys

Que mal informada la noticia. Ni una pista dels motius. Per la dreta ò per l'esquerra ? A favor ò en contra de l'autopista ?

Valoració:10menosmas
Per Ferragut, fa mes de 3 anys

Autocrítica 0.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente