algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Suspenen la Pujada a Lluc a Peu, prevista per al setembre, per evitar risc de contagis

172367

La Pujada a Lluc a Peu des de la Part Forana, prevista per al segon cap de setmana de setembre, s'ha suspès per seguretat davant la incertesa pel que fa a l'evolució de la crisi del coronavirus.

Aquest dimecres al migdia, l'associació d'Antics Blavets del santuari de la Serra de Tramuntana ha anunciat la suspensió segons ha recollit Diario de Mallorca.

L'entitat ha decidit la suspensió de la caminada «per seguretat» i atenent a la salut dels participants i de la impossibilitat de garantir que no hi hagi contagis.

La passada edició de la Pujada a Lluc a Peu des de la Part Forana, la número 40, va congregar més de 8.000 pelegrins la nit del 7 al 8 de setembre.

La Marxa de Güell a Lluc, pendent
Per la seva banda, una altra cita clàssica que té com a destinació el Santuari de Lluc, la marxa 'De Güell a Lluc' està pendent de les instruccions del Govern i l'evolució de la pandèmia.

Segons ha assenyalat a Europa Press el secretari del Grup Güell, que organitza la marxa, Armando Pomar, la seva celebració, prevista per a inicis d'agost, està pendent de les resolucions que dictin les autoritats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.