nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

L'Ajuntament d'Inca i la Policia espanyola arriben a un acord per a la seva instal·lació a Inca

L’Ajuntament d’Inca i la Direcció General de Policia signaran un conveni per a la instal·lació d’una unitat de documentació a la ciutat. Per això, el consistori inquer ha aprovat la cessió de l’ús privatiu d’un local municipal amb la modalitat de concessió demanial, situat a la planta baixa de l’edifici conegut com a pavelló núm.7 del Quarter General Luque.

Així doncs, la Policia espanyola instal·larà una unitat de documentació al municipi, a on tots els ciutadans d’Inca i de tota la Comarca podran tramitar el DNI, el passaport i la targeta d’identitat d’estranger (TIE).

Ara, per tant, la següent passa és rehabilitar l’espai, amb una superfície de 180 m², i adaptar-lo a les necessitats de la Direcció General de Policia. Així doncs, el local comptarà amb una sala d’espera per a 24 persones, 4 llocs d’expedició de documentació (2 per a DNI, 1 per a passaports i un altre per a TIE), un despatx per al cap de l’equip i una sala d’arxiu. A més, el local disposarà també d’uns banys a l’entrada i un vestuari per als funcionaris. Totes les instal·lacions estaran completament adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Es preveu que les obres finalitzin a final de 2020. D’aquesta manera, la nova unitat de documentació de la Policia a Inca podria entrar en funcionament a principis de 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

Tota la policia ... és Espanyola.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente