nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

El batle de Capdepera cobrarà 53.000 euros anuals

161039

L'ajuntament de Capdepera ha aprovat els salaris bruts anuals. S'ha aprovat un sou de 53.000 euros per al batle i de 37.000 euros per als regidors, per 40 hores de treball setmanals.

EUIB, en coalició amb Podemos a Capdepera, ha denunciat en un comunicat la «falta d'interès a fer públics els salaris dels polítics» del municipi. A més, considera que aquestes retribucions -el brut anual del batle suposa 14 pagues de 3.785 euros- són massa elevades.

Segons EUIB, Capdepera «no pot fer front a aquests salaris desproporcionats». Entenen que representen «una injustícia social». i plantegen que les retribucions dels polítics «s'adeqüin a la mitjana dels salaris en el municipi, uns 22.000 o 25.000 euros a l'any, no més».

Per tot això, EUIB i Podemos han proposat que els ciutadans participin a decidir el salari dels polítics a través d'una consulta popular en el municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bartomeu Melis "·Meyme", fa mes de 4 anys

Un amic meu, que fou polític en exercici, hem va dir, una vegada, que quan un és batle o regidor d'un Ajuntament ha de cobrar un sou , aquest ha de ser suficient per què serveixi per evitar les temptacions de lucrar-se per altres medis,. Ès a dir: En evitació d'haver de parar la mà que tant de disgusts i corrupció a portat al llarg dels darrers temps. Per tant, tant si piulen com si siulen, aixì ho va voler el poble el dia de les eleccions.. No hi ha temps per "rasgarse las vestiduras". Abans, abans, va dir en "Ganyot!".

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente