cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Els vots dels sobiranistes calvianers faran possible que el PSOE continuï governant Calvià

És paradoxal que els vots dels electors sobiranistes de Calvià acabaran, una vegada més, al sac del PSOE més espanyolista i més contrari a la llengua catalana de Mallorca.

El PSIB-PSOE i la coalició Podem - MÉS han segellat aquest divendres un acord de governabilitat a l'Ajuntament de Calvià que permet al socialista Alfonso Rodríguez Badal revalidar la batlia a més d'assegurar l'entrada de Podem - MÉS en l'equip de govern.

La coalició Podem - MÉS tendrà una tinença de batlia i gestionarà les àrees de Medi Ambient i Transició Ecològica; Participació Ciutadana; Joventut; Memòria Democràtica; Benestar Animal; la Finca Galatzó; i les zones d'Es Capdellà, nova Santa Ponça i Costa de la Calma.

Sobre l'acord, Rodríguez Badal ha assegurat que dóna «estabilitat» al municipi mentre que el cap de llista de la coalició Podem - MÉS, Marga Plomer, ha avançat que la presència de les forces en el Consistori calvianer «es notarà».

«Treballarem intensament perquè a Calvià es compleixin les polítiques progressistes, entrem amb il·lusió i ganes de treballar», ha sostingut Plomer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jon, fa mes de 4 anys

i sereu capaços d,ensenyar a dir BON DIA,al senyor batlle??

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

No sabia que MES estigués amb el 155, dels de la dreta. Potser aviat serà el MES-PSOBalear. Quants gripaus s'hauran d'empassar... o ja els hi va be.

Valoració:2menosmas
Per totrecursos, fa mes de 4 anys

És que a Calvià tothom parla castellà i ningú parla català.

Valoració:0menosmas
Per Pep, fa mes de 4 anys

I que el germà den Rafel Sedano continui fent vidros per l'Ajuntament...

Valoració:6menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

A vegades, tinc la impresió de que els de MÉS viuen a una altra dimensió.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente