nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Treballadors de Cemex asseguren que reben pressions des de la direcció de l'empresa

Els treballadors de Cemex a Lloseta han assegurat aquest dilluns que reben pressions i trucades telefòniques des de la direcció de l'empresa amb l'objectiu que cessi el bloqueig dels accessos a la fàbrica per a camions i personal extern executat pels treballadors des de dijous en protesta per l'actitud de l'empresa.

Així ho ha indicat a Europa Press el coordinador estatal de Cemex d'UGT, Roberto Serrano, qui ha assenyalat que l'empresa està intentant acabar amb els bloquejos i ha assegurat que aquests continuaran fins a la finalització de la negociació.

En concret, Serrano ha detallat que els agents de seguretat de la fàbrica demanen la documentació dels treballadors abans de deixar-los accedir als centres de treball i fotografien la gent que participa en aquests bloquejos.

Finalment, ha explicat que la direcció de l'empresa està trucant als treballadors dient que aquells que participen en els bloquejos estan fent canviar la logística de Lloseta i d'Almeria perquè ara han de servir als seus clients d'altres comunitats autònomes sense comptar amb les instal·lacions de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.