muy nuboso
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
24°

Transport gratuït per als joves de Bunyola que estudien als instituts de Palma i Sóller

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, com a president del Consorci de Transports de Mallorca, i el batle de l’Ajuntament de Bunyola, Andreu Bujosa, han signat un conveni de col·laboració que ofereix la gratuïtat del transport públic als estudiants de Batxillerat residents al terme municipal de Bunyola.

Aquest acord és fruit d’una iniciativa de l’Ajuntament de Bunyola per a subvencionar als estudiants de Batxillerat els desplaçaments als centres educatius de Sóller i Palma que realitzen fent servir les línies d’autobús 211 (Port de Sóller-Palma) i 220 (Bunyola-Palma) de la xarxa TIB.

El compromís del Consorci de Transports de Mallorca consisteix, entre d’altres, a la cessió de forma gratuïta d’una màquina portàtil de títols de transport a l’Ajuntament de Bunyola.

Per la serva part, l’Ajuntament es compromet, d’una banda, a gestionar les recàrregues gratuïtes del títol T20 (0 salt o 1 salt) als titulars de la Targeta Intermodal que siguin residents i estiguin matriculats als centres educatius de Palma i Sóller i, d’una altra, a assumir la despesa corresponent amb càrrec al pressupost del Consistori de 2019 destinant una despesa màxima de 3.000 euros (IVA inclòs).

Per la seva part, els estudiants de Bunyola que vulguin beneficiar-se de la gratuïtat del seu transport han de tenir la Targeta Intermodal que permet la càrrega d’abonaments multiviatge. L’Ajuntament de Bunyola anunciarà a la seva web la informació adient sobre els horaris per a fer les recàrregues.

Per aconseguir la Targeta Intermodal els ciutadans poden fer els tràmits a l’Ajuntament de Bunyola i a l’Entitat Local Menor de Palmanyola. També ho poden fer directament a qualsevol oficina d’atenció a l’usuari del TIB (Palma, Inca i Manacor).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.