cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 22°
32°

Amb Pollença ja són 24 municipis que han cedit les competències a l’Agència de Defensa del Territori

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el batle de Pollença, Miquel Àngel March, han signat l’adhesió del municipi a l’Agència de Defensa del Territori (ADT). A l’acte, també hi ha participat el director de l’ADT, Tomeu Tugores.

A part de Pollença, els municipis que estan adherits a l’ADT són Campanet, Puigpunyent, Algaida, Marratxí, Son Servera, Montuïri, Artà, Felanitx, Mancor de la Vall, Alaró, Bunyola, Santa Maria del Camí, Sóller, Búger, Selva, Llubí, Capdepera, Fornalutx, Sineu, Campos, Manacor, Inca i Esporles.

A més, la LUIB va marcar que tot el sòl rústic protegit passava a ser competència directa de l’Agència. D’aquesta manera, hi ha una sèrie de municipis que tot el seu sòl rústic és protegit i, per tant, l’Agència hi actua directament. Aquests municipis són Banyalbufar, Deià, Escorca i Estellencs.

El total d’ajuntaments als quals l’ADT hi exerceix les competències és de 27, per tant, ja s’ha superat la meitat de l’illa. A part, Sencelles i Vilafranca s’hi adheriran aviat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.