muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

El triatló Challenge Peguera Mallorca esgota el 70% de les inscripcions cinc mesos abans de la prova

El triatló internacional Challenge Peguera Mallorca ha esgotat el 70% de les inscripcions cinc mesos abans de la disputa de la prova, programada per al proper 20 d'octubre de 2018.

L'organització, que ha ampliat en 100 places el nombre de participants respecte a l'any anterior, espera penjar el cartell de 'sold out' a la fi del mes de juliol, segons ha informat l'Ajuntament de Calvià en un comunicat.

Des del naixement en 2014 de Challenge Peguera Mallorca, l'organització ha treballat per: «oferir un esdeveniment internacional de triatló de màxima qualitat que any rere any creix en nombre de participants i de forma responsable». Així mateix, la prova ha passat en els darrers tres anys de 850 places en 2016, a 1.000 places en 2017 i té previst arribar a les 1.100 en 2018.

A més, l'organització aposta per incorporar a l'esdeveniment principal una oferta d'activitats paral·leles i opcions de cultura i oci per als familiars i amics que acompanyin els atletes.

L'esdeveniment s'iniciarà amb un segment de natació a la Platja Torà (Peguera) on els participants s'enfrontaran a 1,9 km nedant. Una vegada completat el segment, els esportistes accediran a la transició, situada a escassos 150 metres de la platja. Una vegada realitzada la transició, hauran de completar 90 km de bicicleta en un circuit de dues voltes (45 km per volta). Finalment, realitzada la segona transició, els atletes hauran de completar la carrera a peu, de 21 km, que es realitza en quatre voltes en un circuit.

Els preus d’inscripció

La política de preus que s'estableix a Challenge Peguera Mallorca premia la inscripció anticipada, proposant pujades de preu a mesura que l'esdeveniment es va acostant. Actualment, el preu de la prova s'estableix en 210 euros (registre individual).Finalment, el proper 1 de juny, el preu de la inscripció sofrirà una pujada, establint-se fins al proper 30 de juny en 225 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.