cielo claro
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
13°

El Túnel de Sóller ja és gratuït

L'empresa concessionària del Túnel de Sóller ha aixecat aquest horabaixa les barreres de la infraestructura i ja no cobra peatge, un canvi que estava previst per a aquesta nit a partir de les 00.00 hores amb la materialització del rescat per part del Consell. Segons han informat fonts del Consell, s'ha tractat d'una decisió pròpia de la concessionària, que no ha informat d'això a la institució insular.

En aquests moments, els vehicles que travessin el túnel ja no han de pagar els 5,10 euros per trajecte que valia el peatge. Amb tot, des del Consell han matisat que el rescat no es fa efectiu fins a les 00.00 i que si l'empresa volgués baixar les barreres i tornar a cobrar abans d'aquesta hora podria fer-ho.

Malgrat que la gratuïtat del túnel s'hagi avançat, continua convocat per les 23.30 hores l'acte simbòlic al qual assistiran la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el president del Consell, Miquel Ensenyat, al costat d'altres autoritats, amb motiu de l'entrada en vigor del rescat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balears, fa mes de 6 anys


Enhorabona mallorquins ja tenim el tunel gratis (que pagararemos tots tota la vida) i enhorabona els foraneos, que el tendran tot inclòs. gratis total
això si ,l'obra teatral d'ahir a la nit no té preu

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente