algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Ciudadanos titlla de «vergonyós» l'estat dels aparcaments d'Inca

El coordinador de l'agrupació de Ciudadanos (Cs) a Inca, Bernat Vallori, ha titllat aquest dilluns de «vergonyós» l'estat dels aparcaments públics del municipi i ha criticat la «escassetat» dels mateixos.

En una nota de premsa, Vallori ha qüestionat la gestió d'aquests serveis per part del consistori. «Si de debò volem donar un impuls seriós als serveis, al comerç, la indústria, la restauració i a l'oci local cal arreglar els problemes de circulació i estacionament a Inca», ha advertit. El coordinador ha enumerat diferents «deficiències visibles» de les zones habilitades per l'Ajuntament per a aparcament, com el de l'Avinguda Alcúdia, en el qual «ni tan sols s'han retirat de l'entrada les restes de l'incendi del passat estiu».

Vallori també ha incidit en la «precarietat» del sistema d'obertura manual del de la Plaça Mallorca i en el «lamentable estat» del carrer Vidal.

«Tant costa l’aplanament dels solars-aparcament encara que sigui solament amb graveta i una fina capa d'asfalt?», s'ha preguntat Vallori, que ha reclamat al consistori una «actuació urgent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per m., fa mes de 6 anys

Primer recordar que C's no te representació municipal.
Segon dir que, ja que C's pareix que ho ignora, que s'aparcament de sa Plaça Mallorca es gratuit. Al centre del poble, que es practicament peatonal, hi ha s'aparcament des Mercat, de pagament. El solar del Carrer Vidal es particular, cedit temporalment. El solar de la Avg.d'Alcudia també, cedit a l'Ajuntament per fer funcions d'aparcament. Tenc entés que s'aparcament de s'Estació será cedit en breu per part del SFM, ara i desde fa molts d'anys està tancat. Finalment recordar que Inca no es tan gran, que la distancia desde les afores al centre a peu no es de més de 10 minuts. A Palma p.e. ningú es queixa hi les distancies son més grans anant a peu, aixó despres de d'haver deixat es cotxe a un aparcament i tot. Lo de C's no es més que populisme barat, com lo de s' educació i s'adroctrinament p.e. Per altre banda dir que m'alegre que Bernat Vallori hagi tornat a Inca. Record es seu pas per l'Ajuntament quan era del Psoe. Voltes que dona sa vida!!

Valoració:0menosmas
Per Calbet, fa mes de 6 anys

Bernat Vallori, un ex del PSOE. Ja tenim la seu plena d’ous! Se mor per comandar...

Valoració:-1menosmas
Per M, fa mes de 6 anys

Hi ha una cita per les xarxes, que diu que " debatre amb un de Ciudadanos, "és com jugar a escacs amb un colom. Toma les peces sense cap sentit, es defeca damunt el tabler, i es passeja orgullòs com si havés guanyat".

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente