algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El mal temps obliga a cancel·lar el tram nocturn de la 'Tramuntana Travessa' 

Les baixes temperatures i els ruixats previstos per a aquest cap de setmana han obligat a cancel·lar el tram nocturn de la segona edició de la carrera de muntanya 'Tramuntana Travessa'. Així ho han anunciat els organitzadors d'aquest esdeveniment esportiu a través d'un comunicat difós en el seu compte oficial de Twitter. Després de la reunió mantinguda aquest divendres pel Servei d'Emergències 112 a Palma, en la qual s'han avaluat els possibles riscos per la meteorologia, l'organització de la carrera ha decidit variar el tram nocturn i la sortida des de S'Arracó (Andratx).

Els organitzadors han recalcat que prioritzen la seguretat sobre qualsevol altre aspecte, tenint en compte que en la nit del divendres al dissabte s'esperen sensacions tèrmiques de -7 graus, vent de 60 km/h i diferents episodis de pluja, calamarsa i rajos. Aquestes circumstàncies poden provocar que l'accés per carreteres sigui restringit davant possibles despreniments d'arbres, neu o gel.

Per tot això, es convoca els corredors a sortir des de Bunyola a les 08:00 h la modalitat 124 km i a les 09:00 h els corredors de la 54 km. L'organització amplia el temps de pas per a tots els corredors fins a les 22:00 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.