cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Sencelles dóna el sus al procés de Pressupostos Participatius de 2018

Oficines de l'Ajuntament de Sencelles on es poden presentar els projectes. | Ajuntament de Sencelles

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Sencelles proposa un procés participatiu per a l'elaboració dels seus pressupostos anuals.

Enguany la dinàmica participativa ha canviat, el procés consistirà en la presentació de propostes per part dels ciutadans per a invertir els 100.000 € de pressupost que el consistori destinarà per a aquest propòsit.

Segons ha explicat l'Ajuntament, «el procés s'encetarà els propers 29 i 30 de novembre i 4 de desembre amb la celebració de tres assemblees per a la identificació de necessitats i aclariment de dubtes. I seguirà amb la presentació de propostes (del 29 de novembre al 17 de desembre.

Projectes presentats

Posterior anàlisi i acceptació dels projectes presentats, es realitzarà una exposició i defensa pública i una votació final, ha explicat el Consistori. «Amb això, Sencelles torna a apostar per la participació ciutadana».

L'objectiu d'aquest procés, segons han explicat, és involucrar a la ciutadania en la presa de decisions i millorar el coneixement sobre les necessitats i desitjos dels seus veïns i veïnes, convertint aquesta eina en quelcom útil per a la planificació de la despesa municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.