algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Sencelles dóna el sus al procés de Pressupostos Participatius de 2018

Oficines de l'Ajuntament de Sencelles on es poden presentar els projectes.

Ajuntament de Sencelles

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Sencelles proposa un procés participatiu per a l'elaboració dels seus pressupostos anuals.

Enguany la dinàmica participativa ha canviat, el procés consistirà en la presentació de propostes per part dels ciutadans per a invertir els 100.000 € de pressupost que el consistori destinarà per a aquest propòsit.

Segons ha explicat l'Ajuntament, «el procés s'encetarà els propers 29 i 30 de novembre i 4 de desembre amb la celebració de tres assemblees per a la identificació de necessitats i aclariment de dubtes. I seguirà amb la presentació de propostes (del 29 de novembre al 17 de desembre.

Projectes presentats

Posterior anàlisi i acceptació dels projectes presentats, es realitzarà una exposició i defensa pública i una votació final, ha explicat el Consistori. «Amb això, Sencelles torna a apostar per la participació ciutadana».

L'objectiu d'aquest procés, segons han explicat, és involucrar a la ciutadania en la presa de decisions i millorar el coneixement sobre les necessitats i desitjos dels seus veïns i veïnes, convertint aquesta eina en quelcom útil per a la planificació de la despesa municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.