algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

Xisco Ferrà, únic candidat a la presidència del PP de Marratxí

Xisco Ferrà és l'únic candidat a la presidència del Partit Popular (PP) de Marratxí. | PP

Xisco Ferrà és l'únic candidat a la presidència del Partit Popular (PP) de Marratxí per al congrés local que se celebrarà el 30 de setembre, després de tancar-se aquest divendres dia 11 d'agost, el termini per a la presentació de candidatures.

Ferrà incideix en que «sortirem del congrés molt més units i reforçats ja que en aquesta candidatura queden representades totes les corrents i sensibilitats».

Muscle i força

El candidat destaca, a més, que «des del PP tornam a treure muscle, demostrant que tenim la força necessària per acabar amb la política sectària, partidista i injusta del Pacte a Marratxí».

Xisco Ferrà Pizà (Marratxí, 1964) està afiliat al Partit Popular des de 1998. Ha estat regidor de Juventut, Educació, Habitatge i Cultura a l'Ajuntament de Marratxí en les legislatures 2003-2007 / 2007-2011 / 2011-2015. Actualment és el portaveu del Grup Municipal del PP de Marratxí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marratxiner, fa mes de 6 anys

Esto es vergonzoso. Una persona sin oficio ni beneficio , que lleva toda la vida chupando del ajuntamiento , sin estudios ni experiencia en el sector privado ..

Viva la regeneración política, más de lo mismo , una marioneta del partido , puesta a disposición del partido , olvidando por completo a la ciudadanía , ESTO ES VERDADERA CASTA.
No entiendo como no se les cae la cara de vergüenza..

Valoració:0menosmas
Per Jaime G. B., fa mes de 6 anys

Si la renovación es una persona que ha ido de la mano de Bauza y Oliver, que lleva más años cobrando dinero público que Rajoy, en Marratxí habrá pacto para rato por suerte. Además que le votan todo a favor al pacto.. el PP ni está ni se le espera con lo que fue

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente