cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
19°

Ultimàtum d'Escorca a la Conselleria de Medi Ambient per la neteja del Torrent de Pareis

Després de la polèmica sobre les competències a l'hora de netejar el Torrent de Pareis entre l'Ajuntament d'Escorca i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, l'Ajuntament ha decidit, en el ple d'aquest dijous, obrir un expedient sancionador a la Conselleria.

En un requeriment aprovat pel consistori, es determina un termini de 24 hores perquè la Conselleria realitzi les tasques que li corresponen de retirada de residus del Torrent de Pareis. El batle del municipi, Antoni Solivelles, ha afirmat: «Es tracta ja d'un tema de seguretat, d'higiene i de salubritat pública, a més de l'elevat risc d'incendi que hi ha a causa de l'acumulació de residus».

L'Ajuntament insisteix que es tracta d'una competència del Govern, avalat per un informe de la UIB, i en cas que la Conselleria faci cas omís al requeriment municipal, l'Ajuntament procedirà a la neteja del Torrent, a partir d'aquí es remetrà a la Conselleria la factura corresponent al cost originat per la neteja i retirada de residus, «actuam des de la responsabilitat, no podem seguir mantenint aquesta situació, un paratge emblemàtic com el Torrent de Pareis no mereix aquesta situació, així com tampoc els turistes i residents que ens visiten», ha remarcat el batle.

Cal recordar que a l'abril ja van obrir un expedient a l'Ibanat i a la Conselleria per incompliment de la normativa de residus al municipi d'Escorca durant les festes de Setmana Santa d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 6 anys

És que el responsable de la neteja dels torrents,és el Ministerio de Fomento. Que no complesqui amb les seves obligacións, és un altre història.
I aquest batle pepero s'esta fent el màrtir per demonitzar el Govern del Pacte.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente