algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Inca, Alcúdia i Santa Margalida reivindiquen unes festes lliures d'agressions sexistes

Les festes d'Inca, Alcúdia i Santa Margalida tendran punts d'informació de la campanya 'No i punt!' impulsada pel Consell amb l'objectiu d'aconseguir una localitat lliure de sexisme i d'agressions sexistes, homòfobes i sexuals. Segons ha informat la institució, aquests tres municipis s'han adherit a la campanya del Consell per potenciar unes festes lliures d'agressions sexistes i l'han adaptat a la realitat de la seva localitat.

Així, aquest cap de setmana, la festa de la quinta del 99 d'Inca, la festa Romana d'Alcúdia i les festes de Santa Margalida comptaran amb una bandera d'aquesta campanya prop de la zona de música i d'un punt d'informació i atenció. Grups de voluntaris, Policia Local, Protecció Civil, associacions de joves i de dones i personal dels ajuntaments han participat en unes jornades de formació dutes a terme pels agents d'igualtat dels Espais de Dones d'Inca i sa Pobla.

En ells, s'han realitzat tallers informatius en matèria d'igualtat i prevenció de violències masclistes i agressions sexistes. Totes les persones que s'han format en aquestes sessions, han de ser majors d'edat i, durant les festes, es convertiran en agents sensibilitzadores que coneixen el protocol d'actuació depenent del grau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.