algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

Sa Pobla comptarà amb un Espai de Dones dedicat a l'associacionisme femení

Espai de Dones a Sa Pobla.

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de sa Pobla han signat el conveni de creació d'un nou Espai de Dones, que té com a objectiu principal impulsar l'associacionisme femení i l'assessorament als municipis en matèria d'igualtat.

L'Espai, que s'obrirà en un local habilitat per l'Ajuntament de sa Pobla, permetrà centralitzar i millorar la informació, l'orientació, els recursos i l'assessorament que s'ofereix a les dones en temes d'igualtat. La signatura d'aquest conveni de col·laboració interinstitucional per a la posada en marxa de l'Espai de Dones ha tengut lloc a l'Ajuntament de sa Pobla, segons ha informat el Consell.

Amb aquest pas, ja són tres els Espais de Dones que s'han creat a Mallorca en aquesta legislatura, afegint-se als ja actius d'Inca i Manacor. La Direcció Insular d'Igualtat destinarà en aquest centre la tasca presencial d'una tècnica d'Igualtat per fomentar les polítiques de gènere locals i dinamitzar l'associacionisme.

Després de la signatura del conveni, el vicepresident del Consell, Jesús Jurado, ha assenyalat que s'allunyen dels grans nuclis urbans i aprofundeixen la creació d'espais a la part forana, on les «dones de la zona tendran un espai proper on crear sinergies». Per la seva banda, el batle de sa Pobla, Biel Ferragut, ha mostrat la seva satisfacció per la signatura d'aquest conveni. «És un orgull per Sa Pobla comptar amb aquest Espai de dones i l'Ajuntament es brinda per una col·laboració fructífera i duradora», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.