nubes dispersas
  • Màx: 16.84°
  • Mín: 12.25°
16°

El tan reclamat IES Santa Maria serà una realitat en breu

El gerent de l’ Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), Miquel Colli el batlle de Santa Maria, Nicolau Canyelles, amb el projecte definitiu per a construir el nou institut. | CAIB

El gerent de l’Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), Miquel Coll, ha lliurat aquest divendres al batle de Santa Maria, Nicolau Canyelles, el projecte definitiu per construir el nou institut.

A partir d’ara només queda pendent la llicència d’obres municipal per poder treure el projecte a licitació, passes prèvies per poder iniciar la seva construcció.

Dues plantes

El centre acollirà 480 alumnes de Santa Maria i de Santa Eugènia i comptarà amb 16 unitats d’ESO i una aula UEECO (Unitat Educativa Específica en Centre Ordinari). Estarà ubicat al costat del CEIP Melcior Rosselló Simonet i tendrà 4.339 m2 de superfície construïda, distribuïda en dues plantes (planta baixa i primer pis).

El projecte llargament reclamat per part de la comunitat educativa del municipi, té un termini d’execució de 14 mesos i un pressupost de 6.555.095 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.