nubes dispersas
  • Màx: 10°
  • Mín:

El Pi de ses Salines presenta la dimissió dels càrrecs delegats a la Colònia de Sant Jordi

La Presidenta i els dos vocals d’El Pi a la Junta de districte de Sa Colònia de Sant Jordi han presentat aquest dissabte la dimissió.

El Pi

Després de la destitució unilateral per part del batle dels regidors d’El Pi a ses Salines, la presidenta i els dos vocals d’El Pi a la Junta de districte de la Colònia de Sant Jordi han presentat aquest dissabte la dimissió perquè no poden exercir amb «les garanties i el suport que necessiten atesa la manca de confiança expressada pel batle».

Segons ha assegurat la formació, l’estructura actual de la Junta de Districte obliga que, perquè pugui funcionar correctament, hi hagi una relació fluida i col·laborativa entre els responsables de l’Ajuntament i de la Junta. 

«Atès que aquesta relació ha estat inexistent el darrer mes i atès que s’ha perdut la confiança política, resulta irresponsable per part nostra mantenir uns càrrecs entre els quals no existeix garantia que es puguin exercir com toca», ha assegurat la formació.

Una vegada haver esperat quasi un mes des de la destitució dels Regidors d’El Pi de l’Ajuntament de Ses Salines, i amb la intenció de veure si el Batle venia a bé a  mirar pel bé de la Colònia de Sant Jordi una mica més del que ho ha fet en 1 any i mig i no actuar com a Ses Salines, quedant en un govern en minoria, Sebastiana Gomila Amengual, Esperança Piña Villalonga i José García Revert, tots ells adscrits al grup municipal de El Pi – Proposta per les Illes, presenten la seva dimissió dels càrrecs delegats de la Junta de Districte (Presidenta i vocals, respectivament), passant així a l’oposició.

Un mes de termini

«Hem esperat durant quasi un mes de termini, i després de no veure cap interès per part del Batle pel que fa a la Junta de Districte que fins avui haurà presidit Sebastiana Gomila, oblidant-la als actes públics i fins i tot, havent de recordar als regidors de l’Equip de Govern el fet que encara era la Presidenta, fan que ens vegem obligats, pel bé de la Colònia, a dimitir dels nostres càrrecs i deixar que el Batle de Ses Salines gestioni la Colònia de Sant Jordi com ell cregui més convenient pel bé de tots» ha explicat Tolo Salvà

«Volem deixar clar, que en cap moment el Batle de Ses Salines ha mostrat interès en coordinar les tasques de representació i execució amb la fins ara Presidenta de la Junta, fet que creiem més que evident que és una falta de dedicació i una falta de respecte a tots el coloniers i colonieres, el no intentar que la greu crisi que afecta al municipi a dia d’avui, no afectés al nucli colonier» ha acabat Sebastiana Gomila.

Així mateix han volgut recordar que la situació al Ple de l’Ajuntament de Ses Salines és de 4 regidors al govern i 9 a l’oposició, i així com, a partir d’ara, es quedarà el Ple de la Junta de Districte, que és de 2 vocals al Govern i 7 a l’oposició. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 6 anys

Ses Salines ja no és el que era. Aquest darrer any han canviat moltes coses. Masses. I tot segur que ha sigut perque uns pocs privilegiats s'han queixat. Lo ironic es que som més de 3 mil habitants tan sols en el poble. Ens escolten a tots? Ho dubt molt.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 6 anys

Una queixa contra l'Ajuntament de Ses Salines.Des de la zona de la costa del Hotel del Palmer anant cap a Cala Galiota toca haver-uns diferents passos publics per enllaçar platja amb el carrers paral'lels de la part superior .Aquest passos aparèixen pero estant tancat i el propietaris els s'han fet seus. Una vergonya..... Per altra part no es pot circular en bicicleta pel famós "passeig d' Mates"....pero circula tot el qui vol en bicicleta i lo pitjor es que hi ha a vegades Policia Municipal i ni se li ocorr fer complir la normativ.Caramba amb Ses Salines....ara impost....els que volgueu."Amacas" por un tubo......porqueria.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente