algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El batle de Manacor es pujarà el sou per cobrar 49.000 euros bruts

19592
El batle de Manacor, Pedro Rosselló (PP), es pujarà el sou per cobrar 49.000 euros bruts anuals. | UH-Arxiu

El batle de Manacor, Pedro Rosselló (PP), es pujarà el sou per cobrar 49.000 euros bruts anuals. Passarà de cobrar 1.800 euros mensuals a uns 2.200.

Aquesta decisió també beneficiarà Catalina Riera (PI) quan en 11 mesos assumeixi la vara de la batlia, en compliment del pacte de govern PI-PP-AIPC. Aquesta és la proposta que es debatrà en la comissió informativa del proper dilluns i que serà aprovada en el ple del 12 de desembre.

La intenció és equilibrar, encara que encara per sota, l'assignació del primer edil a les recomanacions de la Federació d’Entitats Locals dels Illes Balears (FELIB) i la Federació Espanyola de Municipis (FEM) que, segons la superfície i nombre d'habitants del municipi de Manacor amb 40.000 habitants, rondaria els 55.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per això, fa mes de 7 anys

MIQUEL.Alcalde de Manacor 40.000 habitants-49.000 euros de sou.
Alcaldessa de Barcelona 1.600.000 habitants - 80.115 euros.de sou.

Valoració:0menosmas
Per Un comentari, fa mes de 7 anys

L altre dia, el vaig veure en persona i fa tant d'alçada, com d'amplària.
Per no fer res positiu, no fa ni tan sols planta.

Valoració:2menosmas
Per MIQUEL, fa mes de 7 anys

Molt be ,Pedro deixa aquest incompresos que es pensen que fer de batle es seure a una cadira , trobo que poc el tas pugat per ver de sofrir gent com aquesta, que mirin els seus idols catalans el que fan , que el que tu cobres per ell es miseria

Valoració:-3menosmas
Per miquel, fa mes de 7 anys

Això va per a Macianer: No te creus ni tu allò que dius, el màxim impulsor del PP tant a Manacor com a Petra és MÉS i si MÉS no ha tengut la batlia de Manacor dos anys més urbanisme i cultura és perquè no va voler pactar amb ningú i es va dedicar a intentar matar amb traïdoria a la gent del PI. Per cert se te nota massa que ets de MES de MAnacor...

Valoració:5menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

Gràcies, Eufrasi. Jo tenia un dubte amb aquests dos verbs, però vosté ho ha explicat molt bé.
És d'graïr que els professors i persones que coneixen bé la Gramàtica Catalana, facin les seves correcciòs, sempre educades i amb bona voluntat, perquè els que no en sabem tant, millorem un poc dia a dia.

Valoració:6menosmas
Per Eufrasi, fa mes de 7 anys

Pujar: Anar de baix a dalt, d’un punt a un altre situat a un nivell més alt.
Apujar: Fer que un preu, un sou, etc. sigui més alt.
Per tant el titular hauria de dir "s'apujarà el sou".
Convendria que us hi miràssiu més amb el lèxic i l'ortografia, que també fan país.

Valoració:13menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 7 anys

10.000 vots més pel PP.

Valoració:2menosmas
Per macianer, fa mes de 7 anys

El Pi de Jaume Font va de regionalista i han perdut els papers. Mira que jo els vaig votar. Demano disculpes, no pensava mai que seria el reneixer d' UM.
A Manacor, teniem un batlle repectat per defensar la llengua i la cultura i per enfrontar-se a Bauzá. Pero na Catalina Riera (Pi) i el PP és lo mateix. Fer batlle a Pedro Rosselló fou una traició de Na Catalina Riera a tot un poble i al batle Pastor.

Valoració:12menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 7 anys

I la del Pi...Ara se veu perquè els piners donaren suport al PP , a aquella moció de censura que feren només per premsa la cara de comanadament al batle de MÉS, sense que hi haguera rès reprovabe a la seva gestió. Vergonya, si en hi haguera! Vergonya!

Valoració:20menosmas
Per BAH!, fa mes de 7 anys

Des de la forma com va assolir la batlia de la segona ciutat més important de Mallorca fins aquesta darrera feta, passant per altres sapastrades de diferent caire amb les que ha espantat.a la gent, aquest govern local és de tot. Tret de correcte i preocupat pels ciutadans, de tot.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente