algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El GOB anima els ajuntaments a demanar «seny» al Govern davant la massificació turística

Imatge denunciada per Terraferida.

El GOB s'ha referit aquest dimarts als ajuntaments de les Illes per animar-los a presentar mocions per demanar «seny» al Govern davant la massificació turística.


El primer a abordar aquesta iniciativa ha estat l'Ajuntament de Vilafranca, que va presentar una moció per demanar «responsabilitat» al Govern davant la situació límit que, asseguren, estam patint a les Balears.
Des del GOB, han volgut felicitar a l'Ajuntament de Vilafranca i anima a la resta d'ajuntaments a presentar mocions similars.


L'Ajuntament de Vilafranca, amb unanimitat de tots els partits que formen part del consistori, i a proposta de la portaveu de IxVi-Esquerra, Maria de Lluc Bauzà, ha demanat al Govern i a la Conselleria de Turisme que adopti una sèrie de mesures com: establir una moratòria de noves residències vacacionals en sòl rústic; reducció del nombre de places hoteleres, tancant dues places per crear-ne una de nova (decreixement de places); limitar el nombre d'amarraments i potenciar fondejos amb boies per protegir la posidònia, etc.


Des del GOB han assenyalat que aquestes propostes encaixen amb les quals ells defensen al debat del model econòmic de les Balears que, segons censuren, està basat en el «monocultiu del turisme de masses».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Tot dependrà del color polític que governi a l'Ajuntament. En conec dos que no faran res.

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 7 anys

Supos que molts coneixeu aquesta platge, per els que no le coneixen és, es Caló d'es Moro.
Jo era a la vora fent una ruta de senderisme fins a Cala Màrmols, un disabte d'Agost a las vuit del matí deixarem el cotxe a s'Almunia cap problema, peró en tornar a las dues allò era un eixamp d'abelles,guaitarem a le platge (foto) i drets se tocavan, cotxes per tot arreu, en arribar al nostre em teniam tres que volian es puesto, a 1.500 mts. arribave n els cotxes aparcats, i en seguian arribant, sé que molts de veíns han tengut dificultats per entrar a c'aseva, resultat muntas, retxas grogues, emprenyaduras,un parell de llocs d'aparcament tencats en cadenes, pens que els ajuntaments sobre tot els de costa han de fer una bona planificació per l'any que vé, per aquí i a cala LLombards ha estat un vertader merder.
Salut i turisme sostenible.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente