algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Salvem Portocolom reclama més seguretat pels banyistes i la conservació dels alguers de posidònia

Salvem Portocolom reclama més seguretat pels banyistes i la conservació dels alguers de posidònia. | Salvem Portocolom

Salvem Portocolom ha reclamat aquesta setmana a l’Ajuntament que delimiti les zones de bany de s’Arenal i s’Algar. L’objctiu, segons la plataforma, és millorar la seguretat dels banyistes i fomentar la conservació dels alguers de posidònia de la zona.  

La plataforma ha assegurat que Portocolom rep a l'estiu una pressió humana enorme. «Enguany però, aquesta pressió s'ha vist augmentada per l'afluència massiva de gent a Mallorca. A finals de juny, l'increment de visitants era d'un 14% més respecte del 2015. Portocolom, ni cap altre lloc, no escapen d'aquestes xifres estratosfèriques, que seguiran en augment els anys vinents, com ha passat des dels anys 50», ha assegurat.

L’entitat ha assegurat que calen mesures decidides, també en l'àmbit municipal, per contenir el creixement urbanístic i turístic i també per ordenar certs usos al litoral, la franja que més pressió pateix.

En aquest sentit, i després de l'assessorament d'un expert en gestió litoral, Salvem Portocolom ha sol·licitat a l'ajuntament de Felanitx, que faci una nova delimitació de la zona de bany de s'Arenal i impulsi la delimitació de les zones dels Banys de na Cleo i s’Algar. Aquesta delimitació permetria, segons l’entitat, resoldre dos problemes greus: la seguretat dels banyistes i la protecció dels alguers del port i s’Algar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.