muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Amengual: «El batle d'Alcúdia és un defensor de la tortura i mort per diversió»

Les corregudes de bous d'Inca i Muro han estat denunciades. | E.P.

El portaveu de la campanya 'Mallorca Sense Sang', Guillermo Amengual, ha exigit a l'ajuntament d'Alcúdia que «faci complir la llei i sancioni l'entrada de menors a la correguda de toros de l'estiu passat», ja que el consistori d'aquest municipi «és l'únic que no ha sancionat aquesta greu infracció prohibida per llei a Balears».

Segons ha expressat AnimaNaturalis en un comunicat, després de les denúncies interposades per ASSAIB i 'Mallorca Sense Sang', els consistoris de Palma i Muro han sancionat l'entrada de menors a les places de toros.

Aquests han expressat que Palma «ha sancionat de manera exemplar amb 10.000 euros, mentre que l'Ajuntament de Muro només va sancionar amb 1.202 euros la mateixa infracció».

D'aquesta manera, Amengual ha qualificat la decisió de no castigar l'entrada de menors «d'incaceptable» i ha afegit que «l'actual alcalde d'Alcúdia és un defensor de la tortura i mort per diversió», per la qual cosa «la tauromàquia i la corrupció van agafades de la mà».

Multa a 'Campanilla'

Així mateix, després de la denúncia interposada per ASSAIB per l'entrada de menors a la correguda de toros del passat 7 d'abril, l'Ajuntament de Muro ha obert un expedient sancionador contra el 'torero' i empresari José Barceló, 'Campanilla', per l'entrada de 26 menors. La infracció pot rondar entre els 1.560 i 7.800 euros.

Des de l'associació han expressat que «la quantitat amb la qual sancionarà el consistori de Muro a 'Campanilla' serà la mínima», ja que aquest ajuntament «lamentablement és un defensor de la tortura animal», ha declarat Amengual.

Les corregudes de bous d'Inca i Muro, denunciades

Finalment, AnimaNaturalis ha comunicat que les corregudes de toros que es van celebrar posteriorment a la del dia 7 d'abril, tant a Inca com a Muro, «han estat denunciades i s'espera la màxima sanció als empresaris taurins per entrar de nou a menors», ha conclòs Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Abobinable, fa mes de 7 anys

Quina vergonya de consistori que hi ha a Alcúdia, com poden votar aquesta gent tan cruel.

Valoració:3menosmas
Per mallorquin, fa mes de 7 anys

Pues yo quiero una Mallorca sin tipos como Amengual.

Valoració:0menosmas
Per Vomitiu, fa mes de 7 anys

https://vimeo.com/46810358

Aquesta és la imatge cultural d'Alcúdia.

Vergonya MIr!

Valoració:3menosmas
Per Toreros del pi, fa mes de 7 anys

Que vols d'un homenet que ha passat per PP, UM i ara PI.

Valoració:7menosmas
Per Claro, fa mes de 7 anys

Els seus antecedents són ALCUDIA TAURINA.

NO espereu cap miracle ni del PI, PSOE, GENT PER ALCUDIA, UNIÓ PER ALCUDIA I GUANYE ALCUDIA.

TOTS IGUALETS.

Àrea de festes de una tal Catalina Moll Isern, quin poc capet.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente